KirjautuminenViimeisimmät uutiset

Hyvää Joulua! PDF Tulosta Sähköposti
23.12.2015 10:04

Mukavaa ja maukasta joulunaikaa kasvateillemme perheineen,treenikavereille ja muille asianosaisille!:)

Onnea ja menestystä uudelle vuodelle! :) 

 
Hyvää syksyä! PDF Tulosta Sähköposti
30.09.2015 08:24

Hienoja syysilmoja riittänyt,Susun kanssa ollaan tehty jälkiä luomupelloillaFoot in mouth ja muutenkin innostuttumtarkemtamaan tuota kemikaalikuormaa ruuassa,yms.
Susulla,todettiin pitkällisen suolisto oireilun diagnoosiksi krooninen haimatulehdus,sen kanssa tässä täytyy nytt opetella elämään :(
Siirimopsi järjesti jännitystä jokunen viikko,sitten märkäkohdun muodossa,leikkaus Tampereella sitten,nyt voidaan jo huokaista helpotuksesta,sen osaltaLaughing 
Minni muori ja Saara lenkkeilevät Lillbyyn maisemissa ahkerasti,reippaitaEmbarassed 
 
 
 
Kesäkuulumisia :) PDF Tulosta Sähköposti
22.05.2015 07:03
 Hyvää Jussia kaikille! Viileitä kelejä on pitänyt koko ajan ja tuuuleee! Punkkeja on jokunen poimittu,paranneltu Susun hotspot ja hankittu punkkisuojat porukoille :) suosittelen kaikille samaa,niin koirille kuin isännille ja emännille! :)
VSPH:n Tina-Marinan  vetämä Bhkurssi pian käyty,torstaina päättyy. Jälkipelloille  parina päivänä viikossa on vakaa tarkotus ;) mennä.
 
 Eka kevät täällä Lillbyn kylällä,koleiden kelien jälkeen vihreetä pukkaa joka paikasta ja luonnoneläimiä lentelee ja vipeltää runsaasti :) Susunpeltotyöt alkoivat Vsph:n Fhseminaarilla helatortaina ja kolmena seuraavana päivänä Isossakyrössä,koularina toimi Martti Piipponen. Rautaisannos tietoa tuli kesän treeneihin! Bh-kurssi vielä kesken,sitä jatketaan kesäkuun ajan.
Siirimopsi on meillä muutaman vikon kesälomalla,hyvin passaa:) Minni ja Saara tykkää lenkkiseurasta. 
 
 
Viimeksi päivitetty 15.06.2015 13:57
 
Hellou:) PDF Tulosta Sähköposti
06.08.2015 06:17

 
Elokuussa jo ollaan,nopeeta on mennyt tämä kesä! Jännitystä on pitänyt yllä Sannan ja Martin esikoisen syntymän odotus ja tulihan sieltä  kaksi viikkoa sitten ihana tyttövauvaKiss
 
Minni mopsimummeli vietti 12-vuotissynttäreitään 11.7 , vieraita riitti kolmeksi päiväksi,mm. Minnin poika JJ CamuliKiss
 
Susu on kamppaillut tassunväli ihottuman kanssa oikein olantakaa,
Nyt käpälät ok ja hienot tossut käytössä,monenlaisia soviteltiin,neljännellä yrittämälä löytyi aika kivat lompsottimet. 
Saara mopsi jatkaa reippailua ja noudattaa dieettiä ja tulosta syntyyLaughing 
 
Viimeksi päivitetty 30.09.2015 07:59
 
Moikka :) PDF Tulosta Sähköposti
20.01.2015 11:24

Susun BH-kurssia 4 iltaa takana, tottelevaisuutta treenataan nyt 6 päivänä viikossa ja jälkeä ajetaan 3 kpl viikossa ;) kunnonkohennusta koko porukalle, tästä kevät alkaa :)

 Onnea Onnea 6-vuotiaille C-pennuille perheineen.! :)  

Kelit on mitä sattuu, eilenkin vielä satoi räntää ja tänään aamulenkillä oli rankkasade. Osallistuttiin Sry/Vaasan alaosaston tukisemmaan Isossakyrössä, kouluttajana Karijoen Tiina Saaranluoma:) VSPH:n BH-kurssi pyörähti käyntiin Tottistehtaalla, FH-seminaari tulossa ja jäljentekokurssia ja Vaasan KV-näyttely :) 

 

Oikein Isot Onnittelut ja halit Jymyjäärän A-pennuille, 20.2.  8-vuoden ikään! :) 

Maaliskuu maata näyttää :) koiruuksien harrastuskalenteria täytetään ,päivät pitenee hyvää vauhtia ja pelloilta lumi sulaa :)   

 Pikkupentusia on kysytty monta kertaa, pyydän kääntymään muiden kasvattajien puoleen,meidän tytöt on kaikki leikattu,siispä ei pentuja lähiaikoina :) Jatketaan! :)

Viimeksi päivitetty 22.05.2015 07:02
 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 5 / 13
 

Satunnainen kuva