KirjautuminenViimeisimmät uutiset

Hyvää Uutta Vuotta kaikille :) PDF Tulosta Sähköposti
12.12.2014 14:12
Nyt on muuttorytinät ohitse ja 4 viikkoa asuttu Lillbyn kylässä Vaasassa:) Paljon jäi tavaraa ja tarviketta muuttokuormasta kun pienempään mutta 25 vuotta nuorempaan mentiin, oma sauna ja astianpesukone ja ilmastointi yms tekniikan hienoudet ;D on opeteltu. Ihan vierestä alkaa isot metsät,pitkästä aikaa kiva rämpiä suolla ja metsäpoluilla Susun kanssa. Mopsit sitten haluavatkin ihan hienon ja tasaisen ja sileän polun,muuten ei onnistu :) Tietoliikke ei pelaa vielä uudessa asunnossa, joten kun poikkeette joulukaffilla ja glögillä pirauttakaa ekana!
Viimeksi päivitetty 29.12.2014 12:27
 
Syystouhuja :) PDF Tulosta Sähköposti
24.09.2014 20:19

- SRY/Vaasan alaosaston järjestämälle tottelevaisuussemmalle/kouluttajana Tiina Saaranluoma osallistuttu, kiitti kaikille,hauskaa oli :) Uus hieno motivointilelu ja rutkasti muutakin intoa saatiin kotiintuomisiksi, jatketaan sitä tottistelua nyt sitten kun päästiin vauhtiin :)

- SPL/Wasa ry:n peltojälkiseminaarissa oltiin kuunteluoppilaina viime viikonlopun Isonkyrön pelloilla,kouluttajana siellä hääri Maria Arfman. Omaan jälkipakertamiseen tuli sieltäkin uutta potkua,oli hauska seurata taitavia koirakoita ja kouluttajaa :)

- Pellolla ollaan käyty jälkiä tekemässä ja seuraamassa FH-kisoja ja tietysti jännitetty rottisten FH-mestaruuskokeiden voittajaa ja rottisten MM-IPO-kisojen voittajaa&joukkuetta, eikä syyttä :D

- Minni-mopsimummeli kävi reippaaana hammasremontissa ja ruokavaliokin rempattiin samalla kertaa :) - Karijoen mökille muutosta ei nyt sitten tule mitään, kattellaaan tästä lähempää Vaasasta mummonmökkiä! - Säät ovat mitä sattuu, luntakin jo kerkesi tulla,tänään +13 astetta :) 

Viimeksi päivitetty 28.10.2014 14:16
 
Uusi vuosi ja uudet metkut! PDF Tulosta Sähköposti
29.01.2014 16:50

Nyt on aika jo käynnistellä uusia hankkeita tällä porukalla,eli minä,Susu,Saara ja Minni. Siiri-mopsi lähti Sannan ja Martin tykö asumaan Tampere-Pori linjalle:) Ilmat on mainiot ulkoiluun,ja päivät pitenee hyvää vauhtia! Susu ainakin oottelee niitä peltojansa ;) sinne sitten heti! Nähdään!!

JJ A-pennut tänään 20.2. kokonaiset 7-vuotta!! Onnittelut ja halit!! 

Uusia kuvia muutama lisätty maaliskuisen takatalven kunniaksi :- galleriaan! 

Onnittelut myös JJ C-pentueelle 15.4. tulivat 5-vuoden ikään :) Onneaoonea ja Hyvää Pääsiäistä kaikille! 

Viimeksi päivitetty 20.04.2014 07:17
 
Hyvää syksyä :) PDF Tulosta Sähköposti
27.08.2014 09:42

 No nyt pitäis näitten kotisivujen taas toimia ja uusia kuvia laitan tulevasta syksyn tottis- sekä peltojälkileiristä.

Siiri-mopsi on aivan tamperelaistunut Sannan ja Martin kanssa, Susu ,Saara ja Minni-muori pysyttelevät täällä Gerbyn kylällä ,milloin eivät juoksentele pelloilla ja metsissä. Susulle on tiedossa syyskuulle tottiskurssi SRY/Vaasan alaosaston ja SPL/Wasa ry:n peltojälkikurssi .  Mopsit taas pääsevät mukanani Isoonkyröön kahtena viikonloppuna puutarhanhoitokurssille :)

Peltojäljestämisesssä on nyt paussia,Susulla pitkä, neljän viikon suolistoantibioottikuuri,vatsansuoja lääkitys ja dieetti. Joku on riivannut koiran vatsaa jo aika pitkään,mutta paranemaan päin. Kaikki koirat on steriloitu viimme talven aikana,joten ei ole juoksuaikoja riesana, eikä sitten tule näillä näkymin pentusiakaan :)                

Susun vatsavaivat toivottavasti nyt selätetty,eilen ajettiin hieno täyden kuun jälki sumuisella pellolla,olosuhteet mitä mainioimmat ja sen näki koirasta :)  

Viimeksi päivitetty 09.09.2014 07:31
 
R.I.P Helmi, Finjäntans Ylva PDF Tulosta Sähköposti
08.12.2013 14:52

Niin äkkiä sä lähdit pois

en vielä antanut sua ois.

  Helmi-rouva, lempeä jättiläinen 15.9.2004-3.12.2013.

 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 6 / 13
 

Satunnainen kuva